Onderhoud

Tel 0577 401 999 Noord Riezenweg 21, 3888 LT Uddel

Airco Service

Voor een optimale luchtkwaliteit!

Een goed werkende airco in uw auto voorkomt het beslaan van uw voorruit in de winter en zorgt in de zomer voor een koele auto. Op deze manier kunt u in alle omstandigheden ontspannen en veilig blijven rijden. De interieurfilters houden schadelijke stoffen zoals pollen, roet, stofdeeltjes en onaangename geurtjes tegen, zodat de lucht in uw auto schoon en fris blijft.

Uw airco heeft onderhoud nodig om zijn werk goed te kunnen blijven doen. Laat daarom bij ons bedrijf regelmatig uw airco controleren. Tijdens de aircoservice kijken we naar de temperatuur in uw auto en vullen wij uw airco bij, zodat u daarna weer fris op weg kunt. De voordelen van onze aircoservice:

 • Autobedrijf Versteeg werkt met originele Bosch-apparatuur, waarmee wij de airco controleren. Op deze manier kunnen wij het beste controleren of uw aircosysteem naar behoren functioneert.
 • Een schoon interieurfilter zorgt voor gegarandeerd schone en zuivere lucht in uw auto.
 • Een zorgeloze ontspannen en koele autorit.

Is uw auto toe aan airco onderhoud?
Maak dan vandaag nog een afspraak bij AutoCrew Versteeg en laat uw airco en interieurfilter nakijken!

Remmencheck

 

Veiligheid kent geen compromissen.

Remmen zijn één van de belangrijkste onderdelen van uw auto. Goed onderhouden remmen verkorten uw remweg aanzienlijk en dat is wel zo veilig! Bij elke onderhoudsbeurt controleert Autobedrijf Versteeg uw remmen en de remvloeistof. Ze monteren -als dat nodig is- uitsluitend Bosch-remschijven en -remblokken.

Het merk Bosch kent u waarschijnlijk al van het kwalitatief hoogwaardige elektrisch gereedschap, waaronder boormachines of de duurzame huishoudelijke apparatuur zoals stofzuigers. Wat u waarschijnlijk niet weet, is dat Bosch ook een toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant is van auto-onderdelen, autotechnologieën en diagnose-apparatuur. In nagenoeg iedere auto zitten onderdelen of technologieën van Bosch, dus ook in die van u. Bosch biedt een compleet remmenprogramma: van losse onderdelen tot complete remsystemen voor alle merken en type auto’s.

Bij Autobedrijf Versteeg bent u voor het onderhoud van uw auto altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit geldt zeker ook voor het jaarlijkse wagenonderhoud. Autobedrijf Versteeg vertrouwt hierbij op de kennis, ervaring en apparatuur van Bosch. Uw auto, ongeacht het merk, is bij ons in goede handen. Wij zorgen voor de beste kwaliteit tegen de juiste prijs.

Is uw auto toe aan onderhoud?
Twijfel dan niet langer en maak een afspraak!

Banden

Het hele jaar door een perfecte grip.

U staat er misschien niet altijd bij stil, maar de juiste band op het juiste moment kan van levensbelang zijn. Het profiel van een winterband heeft speciale lamellen voor de snelle afvoer van sneeuw en water. Dit zorgt voor meer grip en stabiliteit op de weg en kan bij slecht weer, scherpe bochten of een noodstop een cruciaal verschil maken. Diverse testen hebben uitgewezen dat uw remweg daadwerkelijk verkort wordt met de juiste winterband.Ook gaat het rijden op de verkeerde banden ten koste van het rijcomfort.

Maak een afspraak bij Autobedrijf Versteeg, laat ons uw adviseren en profiteer van de voordelen!

 • Als u uw banden bij ons laat wisselen, dan kunnen wij ook zorgen voor de opslag van uw banden tot de volgende bandenwissel.
 • Tijdens de bandenwissel controleren wij ook meteen uw remmen. We bekijken de remschijven, de remblokken en de wielophanging of die nog op orde zijn.Vanzelfsprekend wordt op dat moment ook uw oliepeil gecontroleerd en uw ruitensproeier bijgevuld. 
 • En als de zomerbandenset door ons gemonteerd wordt, dan checken wij deze dingen opnieuw zodat u met een gerust hart de weg op kunt....

Bij Autobedrijf Versteeg voeren wij dus een vakkundige inspectie uit op alle belangrijke onderdelen van uw auto, tijdens de bandenwissels, natuurlijk brengen wij u hier geen extra kosten voor in rekening service is bij ons het sleutelwoord!

Is uw auto toe aan een bandenwissel?

Twijfel dan niet langer en maak een afspraak!

Zomercheck

 

Onze zomercheck. Omdat wij preventie voorop stellen!

Hoewel het er buiten misschien niet op lijkt, komt het warme weer met grote stappen dichterbij. Om deze zomer veilig op uw bestemming aan te komen, is het verstandig om uw auto van tevoren na te laten kijken. Met de zomercheck van Autobedrijf Versteeg nemen wij u deze zorg uit handen. Wij controleren voor u onder andere:

 • De banden en de bandenspanning.
 • De remmen
 • De verlichting.
 • De airco en de interieurfilters.
 • De ruitenwissers.

Natuurlijk controleren we daarnaast ook de vloeistoffen in uw auto zoals olie, koelvloeistof en ruitenvloeistof. Maak daarom nu een afspraak voor de zomercheck bij ons en stap straks zorgeloos achter het stuur!

Bij Autobedrijf Versteeg voeren wij een vakkundige inspectie uit van alle belangrijke onderdelen van uw auto. Hierbij maken wij gebruik van apparatuur en onderdelen van Bosch. Zo bent u altijd verzekerd van gegarandeerde service en kwaliteit.

 

Wintercheck

 

 

 

Gratis Wintercheck Het winterweer vraagt ieder jaar weer heel wat van uw wagen: Het strooizout op de weg, het effect van de vrieskou op een oudere batterij, ... Vermijd daarom de winterstress en doe alvast volgende check even op uw wagen: verlichting bandenspanning (ook van het reservewiel!) oliepeil ruitenwissers ruitensproeiervloeistof (met antivries)