Apk

Tel 0577 401 999 Noord Riezenweg 21, 3888 LT Uddel

APK Keuring

Natuurlijk kunt u ook voor de jaarlijkse APK-keuring bij ons terecht! 

 

De APK-keuring is verplicht voor iedere auto ouder dan drie jaar. Deze keuring keert ieder jaar weer terug en tijdens deze keuring worden voornamelijk alle veiligheids aspecten maar ook de uitstoot van uitlaatgassen gecontroleerd. Zo worden onder andere het uitlaatsysteem, de remmen, banden, veren en de verlichting van uw auto gecontroleerd.

De APK is belangrijk en nuttig voor de verkeers-veiligheid maar is er ook ter bescherming van het milieu. Door het uitvoeren van deze keuring weet u namelijk zeker dat uw auto aan alle milieu eisen en voertuigregelgeving voldoet.

Wij zijn een officieel door het RDW erkende keuringsinstantie. Dit houdt onder meer in, dat wij APK-keuringen uit mogen voeren en APK keuringsrapporten opmaken, Alle bedrijven met deze erkenning  worden steekproefsgewijs gecontroleerd op het juist en zorgvuldig uitvoeren van deze keuring. Voldoen zij niet aan de gestelde eisen mogen ze deze keuring niet meer in eigen beheer uitvoeren. 

Wilt u een APK-keuring uit laten voeren aan uw auto? Neem dan contact met ons op via de contactpagina, of bel ons. Wij staan u graag te woord. U kunt ook het kenteken van uw auto bij ons laten registreren zodat u gratis een herrinnering krijgt zodra uw auto aan een nieuwe APK keuring toe is.

Is uw auto toe aan een APK keuring?
Twijfel dan niet langer en maak een afspraak!