Banden

Tel 0577 401 999 Noord Riezenweg 21, 3888 LT Uddel

Banden

Het hele jaar door een perfecte grip.

U staat er misschien niet altijd bij stil, maar de juiste band op het juiste moment kan van levensbelang zijn. Het profiel van een winterband heeft speciale lamellen voor de snelle afvoer van sneeuw en water. Dit zorgt voor meer grip en stabiliteit op de weg en kan bij slecht weer, scherpe bochten of een noodstop een cruciaal verschil maken. Diverse testen hebben uitgewezen dat uw remweg daadwerkelijk verkort wordt met de juiste winterband.Ook gaat het rijden op de verkeerde banden ten koste van het rijcomfort.

Maak een afspraak bij Autobedrijf Versteeg, laat ons uw adviseren en profiteer van de voordelen!

  • Als u uw banden bij ons laat wisselen, dan kunnen wij ook zorgen voor de opslag van uw banden tot de volgende bandenwissel.
  • Tijdens de bandenwissel controleren wij ook meteen uw remmen. We bekijken de remschijven, de remblokken en de wielophanging of die nog op orde zijn.Vanzelfsprekend wordt op dat moment ook uw oliepeil gecontroleerd en uw ruitensproeier bijgevuld. 
  • En als de zomerbandenset door ons gemonteerd wordt, dan checken wij deze dingen opnieuw zodat u met een gerust hart de weg op kunt....

Bij Autobedrijf Versteeg voeren wij dus een vakkundige inspectie uit op alle belangrijke onderdelen van uw auto, tijdens de bandenwissels, natuurlijk brengen wij u hier geen extra kosten voor in rekening service is bij ons het sleutelwoord!

Is uw auto toe aan een bandenwissel?

Twijfel dan niet langer en maak een afspraak!